سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

بورک مرغ سوزان مواد در ویدئو

بورک مرغ سوزان
مواد در ویدئو مشخصه من میزان مواد رو چشمی ریختم
از فیله یا سینه مرغ خرد شده استفاده کنید و حرارت ملایم باشه تا مرغ به آرومی بپزه
به جای اسفناج میتونید از فلفل دلمه استفاده کنید
میتونید پنیر خامه ای رو حذف و دو تا سه قاشق پنیر پیتزا اضافه کنید
خمیر یوفکائی که استفاده کردم برای سمبوسه هست و برشش به صورت مستطیل باریک هست و اکثر سوپر مارکتها دارن
فر من گازی هست و با دمای 200 درجه حدود 30 دقیقه طول کشید تا بورک کاملا طلایی شد
در تابه روی گاز هم میتونید بپزید کف تابه رو کمی چرب کنید و زیر تابه شعله پخش کن بذارید یک طرف که طلایی شد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه
بورک رو نباید سرخ کنید و معمولا در فر پخته میشه ولی دوست داشتید میشه سرخ کرد

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.