تهیه ترایفل اوریو

بیسکویت اوریو 240 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
شکلات آشپزی نیمه شیرین ذوب شده 100 گرم
9 عدد بیسکویت اوریو را له کنید

برای اینکه بهتر خرد شوند در مخلوط کن بریزید 36 بیسکویت باقیمانده را نیز خرد کرده و در یک کاسه متوسط بریزید سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید؛ و انقدر هم بزنید تا خوب قاطی شود با این مخلوط 42 تا توپ گرد تقریباً به قطر یک 5 2 سانتیمتر درست کنید
حالا این توپها را در شکلات فرو برده و روی کاغذ روغنی قرار دهید(باقی شکلات را می توانید در دمای اتاق برای سری بعد نگه دارید) سپس از خرده های بیسکویت که کنار گذاشتید روی آن بپاشید و یا با شکلات های رنگی و شکلات ذوب شده سفید که به آن رنگ خوراکی اضافه شده تزیین کنید
آنها را تا زمانی که سفت شوند (تقریباً یک ساعت) در یخچال نگه دارید

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.