ترشه آشگوشت یک کیلو نخود

ترشه آش

گوشت یک کیلو
نخود و لوبیا مجموعاً ۱۵۰ گرم
باقلا یا پاچ باقلا نیم کیلو
تره و جعفری و گشنیز و اسفناج و نعناع و خالواش (خنش) مجموعاً ۱٫۵ کیلو
برنج ۲۵۰ گرم
گوجه سبز ریز خیلی ترش (جنگلی) یک کیلو
سیر برای سیرداغ روی آش ۲ بته
طرز تهیه
گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم، همراه نخود و لوبیا می‌گذاریم تا کاملاً بپزد باقلا را از پوست اول در می‌آوریم و با پوست دوم با مقداری آب می‌پزیم سبزی را خرد کرده می‌گذاریم بپزد برنج را به آن اضافه می‌کنیم وقتی که کاملاً پخت همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم گوجه سبز ترش را به آن اضافه کرده، می‌گذاریم با هم در حرارت ملایم بجوشد تا آش کاملاً پخته شده و جا بیفتد نمک و فلفل زده بر می داریم روی آن قدری نعنا و سیر داغ می‌ریزیم این آش ترش را به عنوان عصرانه با برگ ترب و ماهی شور صرف می‌کنند و از طرف دوستان و فامیل معمولاً برای خانمهای باردار به عنوان ویارانه تهیه می‌شود

اضافه کردن نظر

آخرین دیدگاه‌ها

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.