ترشى ليمو

ترشى ليمو
مواد لازم
ليمو تازه  ١ كيلو
نمك  به ميزان لازم
آبليمو  به ميزان لازم

طرز تهيه
اول ليموها رو تميز ميشوريم و از وسط نصفشون ميكنيم و هسته هاشون رو كامل جدا ميكنيم،
بعد همه ى ليمو ها رو تو نمك ميغلطونيم تا كامل همه جاى ليموها به نمك آغشته بشه،
بعد تو ظرف شيشه اى ميچينيم و درش رو ميبنديم و جلوى نور آفتاب ميذاريم تا خودش آب بندازه، (حدوداً يك هفته طول ميكشه) شايد به اندازه نصف شيشه يا كمتر آب بندازه، بعد از اينكه ليموها آب انداختن بقيه شيشه رو با آب ليمو پر ميكنيم و توى يخچال يا جاى خنك نگهدارى ميكنيم تا ليموها نرم بشن و برسن، (حدود ١ ٢ هفته طول ميكشه) بعد قابل استفاده ميشه،

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.