سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

. ته چین بادمجان اول از

ته چین بادمجان

اول از همه مرغ را گذاشته با پیاز ونمک وزعفرون فلفل واب پخته بشه وبعد ریش ریش کرده بعد دو ونیم پیمانه برنج خیس خورده را ابکش کرده یک تخم مرغ وپنج شش قاشق غ ماست را با یک سوم لیوان روغن مایع وکمی نمک وزعفرون دم شده غلیظ حسابی در ظرفی زده ونصف برنج ابکش شده را به اون اضافه کرده ومخلوط میکنیم چند بادمجان هم پوست گرفته وبرش زدم (نمک بپاشید بزارید در ابکش تا تلخیش گرفته بشه)
حالا قالب را چرب کرده وبادمجان ها را در قالب چیده وسپس برنج زعفرونی روی آن ریخته و با قاشق فشرده کرده وروی آن مرغ ریش ریش شده را ریخته وسپس برنج سفی را ریخته وخوب فشرده کرده وکاغذ آلومینیوم روی آن کشیده ودر فر گرم شده با دمای صدوهفتاد به مدت جهل وپنج دقیقه(تا یک ساعت)گذاشته
قالب را بعد از بیرون آوردن از فر باید بذارید کاملا خنک بشه وبعد در ظرف برگردانید

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.