سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

توپک خرمایی ۲۰ ۲۵ عدد خرم

توپک خرمایی

۲۰ ۲۵ عدد خرما بدون هسته و پوست
۲۰ گرم کره
دارچین
پودر هل
پودر زنجفیل
۱۰ گرم مغز گردو
پودر نارگیل، کنجد، مغزهای خرد شده برای تزیین

اول از همه خرما رو میذاریم با مقداری کره تو ماهیتابه تفت بخوره تا نرم بشه من با پوست ریختم چون پوستش هم خیلی نرم بود و حل شد دارچین، هل و زنجفیل رو بهش اضافه میکنیم و بعد گردوهارو همه مواد رو با بقیه کره ها میریزیم تو دستگاه مخلوط کن، خوب با هم مخلوط میکنیم میتونید این کار رو بدون دستگاه هم انجام بدید مثلاً با گوشکوب یا امثالش مواد رو یک دست کنید و با دست مخلوط کنید وقتی یک دست شد، کمی دستمون رو خیس میکینم تا مواد به دست نچسبه بعد تکه های کوچک برداشته و به صورت توپک درمیاریم به دلخواه داخل پودر نارگیل، کنجد و میغلتونیم و تمام دسر خوشمزه و سالم ما به همین راحتی آماده است
marya food

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.