حلواى كاسه شيرازى

ارد برنج كامفيروزى خانگى 1 ليوان
شكر 2 ليوان
آب3 ليوان
گلاب 1 ليوان
روغن مايع 1 استكان سرخالى
زعفران دم كرده به ميزان لازم
خلال بادام براى تزيين
طرزتهيه

ارد برنج رو بو بدهيد تا بوى خامى ارد بره
ولى رنگ ارد تغيير نكنه
بعد اب به اضافه شكر و گلاب رو هم ميريزيم روى ارد برنج
و زعفران به اندازهاى كه رنگ حلوا خوب باشه
و روى حرارت متوسط
ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم
تا كم كم بپزد و از فرنى سفت تر باشه
فقط حرارت كم باشه تا حلوا ارام ارام بپزه و كم كم سفت بشه
بعد از سفت شدن روغن رو در چهار مرحله اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا به خورد حلوا بره و اگه حس كرديد روغن نميخواد در سه مرحله كافيه
من خودم در حد نصف استكان كوچك روغن مصرف ميكنم
مرتب هم بزنيد تا حلوا به اصطلاح به روغن بيفته ودر وسط قابلمه جمع بشه
وازكناره ظرف جدا بشه و دروسط قابلمه باحركت كفگير بچرخه
حدودا 35 تا 45 دقيقه طول ميكشه
در ديس بكشيد و تا داغ هست با قاشق
يا نوك سيخ فرم بديد
و با خلال بادام تزيين كنيد

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.