حلوا کاسه‌ی شیرازی

طرز تهیه

️شاید با دیدن مواد اولیه این حلوا، یاد حلوای آرد برنج بیفتید اما باید بگویم که شیوه آماده سازی این حلوا با حلوای آرد برنج فرق دارد و در نهایت شکل و طعم آن هم کاملاً متفاوت می شود

️* ابتدا آرد برنج، شکر و آب را در ظرفی ریخته و خوب هم زده تا مخلوط یکدستی حاصل شود

️* سپس آن را روی حرارت پایین قرار داده و هم بزنید تا آهسته آهسته مواد غلیظ شود

️* وقتی به غلظت ماست رسید، زعفران و گلاب را اضافه کنید

️* در اینجا می توانید مقداری خلال بادام و یا پسته را هم اضافه کنید (می توان خلال ها را از قبل به گلاب اضافه کرد تا در آن خیس بخورد)

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.