خورش کنگر

خورش کنگر

مواد لازم
گوشت خورشی  با تکه های بزرگ  400 گرم
کنگر پاک شده و سرخ شده 300 گرم
نعنا و جعفری  خرد شده و سرخ شده 200 گرم
سبزی قرمه سبزی(سرخ شده) دو تا سه ق غذاخوری
پیاز بزرگ  1 عدد
روغن  3 قاشق سوپخوری
نمک،فلفل،زردچوبه  به میزان لازم
آبلیمو یا آبغوره  ¼ پیمانه
رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری

طرز تهيه
پیاز را نگینی ریز خرد کنید قابلمه رو روی حرارت بذارید روغن را اضافه کنید پیاز را اضافه کرده و تفت بدید تا نرم و سبک بشه تکه های گوشت را اضافه کنید و تفت بدید رنگ گوشت که تغییر کرد مقداری زردچوبه به گوشت بزنید و رب رو اضافه کنید رب که تفت خورد ،1 و نیم لیتر آب جوشیده  روی گوشت بریزید و اجازه بدید جوش بیاد، حرارت رو کم کنید تا گوشت با حرارت ملایم  بپزه گوشت  که نیم پز شد نعنا و جعفری سرخ شده ،سبزی قرمه و کنگر سرخ شده را اضافه کنید و هم بزنید،نمک و فلفل را اضافه کنید و بذارید خورش پخته و جا بیفته اواخر پخت آبغوره یا آبلیمو را هم اضافه کنید این خورش باید کم آب و کاملا جا افتاده باشد سپس در ظرف کشیده و همراه چلوی ساده یا کته سرو کنید

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.