دسر آشوره
نصف پیمانه گندم پوست کنده را به مدت چند ساعت توی آب گرم خیس میکنم تا نرم بشه بعد با مقداری آب میزاریم بپزه و دانه های گندم نرم بشه بعدبا گوشتکوب کمی له شون می کنیم بعد به یک ونیم لیوان شیر یک قاشق نشاسته ذرت اضافه می کنیم و به گندم ها اضافه می کنیم برای شیرین شدنش هم از شکر قهوه ای روشن استفاده کنیدمیزان شکر بستگی به ذائقه دارد همه را خوب مخلوط کرده و میزاریم روی حرارت تا غلیظ بشه و آخر بهش گلاب و یک قاشق سویق گندم اضافه می کنیم وقتی آماده شد با کشمش و گردو تزیین می کنیم
اضافه کردن نظر