سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

دسر پان اسپانیا مواد ل

دسر پان اسپانیا

مواد لازم
نشاسته ۳ ق غ،شکر یک پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد،آرد نصف پیمانه
وانیل ۱ ۴ ق چ،کره ۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم،بیسکویت پتی بور یه بسته

طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو با هم زن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد نشاسته رو تو نصف پیمونه شیر سرد حل میکنیم مابقی شیر رو توی قابلمه میریزم و نشاسته حل شده رو بهش اضافه میکنیم آرد رو الک میکنیم و به همراه تخم مرغ و شکر به شیر اضافه میکنیم حالا روی حرارت میذاریم و شروع به هم زدن میکنیم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه اگه میخواهید دورنگ درست کنید مایه رو نصف کنید تو دو تا ظرف جدا روی حرارت بذارید به یکی ۳ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید مرتب هم بزنید و حرارت ملایم باشه تا ته نگیره آخر سر کره و وانیل رو به کرم اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید از داغی که افتاد خامه رو اضافه میکنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست بشه حالا یه ملاقه از کرم سفید رنگ توی ظرف میریزیم بعد یه ردیف بیسکویت روش میذاریم بعد یه ملاقه از کرم شکلاتی رنگ میریزیم و دوباره یه ردیف بیسکویت همینطور ادامه میدیم تا آخر

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.