راحت الحلقوممواد لازم

راحت الحلقوم

مواد لازم
پودر نشاسته١ ٢ پيمانه
آب۳ پيمانه
شكر ٣٧٥ گرم
آرد ذرت برای غلطاندن ١٠٠ گرم
پسته ٥٠ گرم
پودر ژلاتين ٢٥ گرم
اسانس دلخواه و رنگ خوراكي 
طرز تهیه
همه مواد را با هم مخلوط كرده روي حرارت ملايم به مدت ٢٠ تا ٣٠ دقيقه گذاشته تا غليظ شود بعد رنگ و اسانس دلخواه را اضافه كرده داخل يك پيركس ٢٠ سانتي سلفون انداخته چرب كرده مقداري پودر قند و پودر نشاسته ذرت روي سلفون ريخته مواد را رويش ريخته كنار گذاشته تا ببندد وقتي بست برش داده دوباره داخل مخلوط پودر قند و نشاسته مي غلطانيم

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.