مافین شکلات مغزدار
کره بادام زمینی 1 3 فنجان،مربای توت فرنگي 1 3 فنجان
مواد لازم روکش شکلات
چیپس شکلات 1 5 فنجان،روغن نارگیل 1 5 قاشق غذاخوری
6 عدد کاغذ مافین را کنار میگذاریم در یک کاسه چیپس شکلات و روغن نارگیل را ریخته و 30 ثانیه داخل ماکروفر گذاشته یا روی بخار کتری شکلات را ذوب میکنیم در هر کاغذ مافین 2 قاشق شکلات ذوب شده را میریزم 10 دقیقه صبر میکنیم که خشک شود روی هر کدام از شکلات ها یک قاشق کره بادام زمینی و سپس یک قاشق مربا بریزید سپس 1 تا 2 قاشق شکلات ذوب شده رویه همه مواد میریزیم و برای 15 دقیقه مافین ها را داخل فریزر قرار میدهیم تا شکلات سفت شود 10 دقیقه اجازه دهید که شکلات خارج فریز بماند
اضافه کردن نظر