برای درست کردن ماقوت زعفرانی نصف لیوان نشاسته گل رو در سه لیوان آب سرد حل میکنیم کاملا هم زده روی شعله خیلی ملایم میزاریم و هم میزنیم وقتی که جوشید زعفرون و شکر رو اضافه میکنیم اندازه شکر به خودتون بستگی داره ولی من حدود سه چهارم لیوان ریختم اگه شیرین دوست دارین تا یک لیوان هم جا داره که شکر بزنین انقدر هم میزنیم که غلظتش مثل فرنی بشه بعد خلال بادام رو که از قبل داخل گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم و یک ق چ هل در نهایت بیست و پنج گرم کره و گلاب رو اضافه کنید هر چی بیشتر هم میخوره شفاف تر و شیشه ای تر میشه حتما با شعله ملایم مدام هم بزنید تا هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه و هم کاملا پخته بشه بعد که کمی از داغی افتاد همون طور گرم گرم داخل ظرف سروتون بکشید دو سه ساعت داخل یخچال بزارید بعد خنک میل کنید
شما همچنین دوست خواهید داشت
طرز تیهه عصاره گوشت
عصاره گوشت، ماده ای است که بسیاری از آشپزها برای طعم دادن و خوشمزه کرده غذا از آن استفاده می کنند. در این مطلب با طرز تهیه عصاره گوشت آشنا خواهید شد. این ماده افزودنی به خوراکیها، حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی است که برای کودکان، زنان باردار و...
دوپیازه سیب زمینی
دوپیازه سیب زمینی اول سه تا سیب زمینی درشت و آب پز میکنیم پوستشو میکنیم و قشنگ له میکنیم داخل یه ماهیتابه دویست گرم کره رو با کمی روغن مایع آب میکنیم و دوتا پیاز درشت رو خلالی خرد و داخل کره و روغن سرخ میکنیم بعدکه قشنگ سرخ شد دوتا بوته بزرگ سیر و...
کلوچه میکری
کلوچه میکری مواد لازم آرد دو و نیم پیمانه تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه روغن جامد 1 پیمانه شیر یک دوم پیمانه ماست یک دوم پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری بیکنیگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری طرز تهيه ابتدا روغن و شکر را با همزن برقی زده ، تخم مرغ ها را...
نوشتههای تازه
آخرین دیدگاهها
- محمد در قرص چاقی صورت ️مواد لاز
- Sahar در موی کوتاه به شما می آید یا بلند؟
- الی در ترشك انار طرز تهیه ان
- بتیک در با ادمی که در جهنم زندگی میکنه ارتباط نگیر
- اهورا ایزدی در روز جهانی زنان روستایی
اضافه کردن نظر