سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

ماقوت زعفرانی

برای درست کردن ماقوت زعفرانی نصف لیوان نشاسته گل رو در سه لیوان آب سرد حل میکنیم کاملا هم زده روی شعله خیلی ملایم میزاریم و هم میزنیم وقتی که جوشید زعفرون و شکر رو اضافه میکنیم اندازه شکر به خودتون بستگی داره ولی من حدود سه چهارم لیوان ریختم اگه شیرین دوست دارین تا یک لیوان هم جا داره که شکر بزنین انقدر هم میزنیم که غلظتش مثل فرنی بشه بعد خلال بادام رو که از قبل داخل گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم و یک ق چ هل در نهایت بیست و پنج گرم کره و گلاب رو اضافه کنید هر چی بیشتر هم میخوره شفاف تر و شیشه ای تر میشه حتما با شعله ملایم مدام هم بزنید تا هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه و هم کاملا پخته بشه بعد که کمی از داغی افتاد همون طور گرم گرم داخل ظرف سروتون بکشید دو سه ساعت داخل یخچال بزارید بعد خنک میل کنید

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.