مانتي گل رز با گوشت چرخ شده

مانتي گل رز با گوشت چرخ شده

طرز تهيه آرد دو پيمانه رو با يه دونه تخم مرغ و سر ق م نمك و آب به مقداري كه خمير حل بشه و به دست نچسبه با هم مخلوط ميكنيم و ورز ميدبم و روي خمير رو ميپوشونيم به مدت يكساعت گوشت چرخ شده دوسست و پنجاه گرم با دو ق غ پياز داغ و دو تا حبه سير بزرگ خرد شده و رب گوجه و ادويه خوب تو تابه تفت ميديم ،خمير رو با وردنه خوب باز ميكنيم با ليوان دايره شكل برش ميديم چهار تا دايره رو به صورتي كه نصفش روي كناريش قرار بگيره قرار ميديم و مايه گوشتي رو وسطشون به صورت افقي ميريزيم تاي پايين خمير رو مياريم بالااز يك گوشه رول ميكنيم به شكل گل در مياد كف ظرف رو چرب ميكنيم مانتي ها رو داخل ظرف و داخل فري كه از قبل داغ شده به مدت بيست و پنج دقيقه با حرارت صدو هشتاد درجه ميزاريم و بعد اون داخل تابه ميزاريم و روش روسس گوجه فرنگي درست ميكنيم (رب گوجه ،ادويه،آب)و ميزاريم تا نيم ساعت ديگه بپزه بعد از پخت خميرها داخل ظرف سروميچينيم و باماست و سير و همين سس قرمزي كه مشاهده ميكنيد ميل ميكنید

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.