ماهي كبابي تو فرماهی را

ماهي كبابي تو فر

ماهی را بعد از تمیز کردن از وسط برش بزنید و باز کنید (قسمت شکم ماهی) با یک ق غ پودر سماق و مقداری نمک مزه دار میکنیم و بمدت ۴ ساعت میزاریم توی یخچال
بعد از استراحت پودر سير ، كمي دارچين ، پودرپياز ، فلفل سياه ، پودر گشنيز ، پاپريكا مخلوط كنيد و روي ماهيا از اين پودر بريزيد و سپس کمی زعفرون ابشده بمالید و با روغن زیتون یا کره روي ماهي رو چرب كنيد و بذاريد تو فر بمدت نیم ساعت با دمای ۱۸۰
فویل لازم نیست
ماهی را با پوست روی سینی فر گذاشتم و برای اینکه پوست ماهی به سینی نچسبد سینی فر را چرب کردم

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.