متبلمتبل يك پيشغذا ي لبن

متبل

متبل يك پيشغذا ي لبنانيه كه مثل بقيه پيشغذاهاي لبناني،طرفدار زياد داره،البته هميشه گفتم باز هم تكرار ميكنم،طعم سليقه ايه و ذائقه ها متفاوت
متبل خيلي شبيه به بابا گانوش هست و تفاوتشون اينه كه در متبل از ماست يوناني يا در اصل از نوعي كشك كه شبيه ماسته استفاده ميشه
بريم سراغ دستورش

طرز تهيه دو تا بادمجان متوسط رو روي آتش يا شعله كبابي كنيد حتما شعله يا آتش ملايم باشه چون ميخوايم بادمجون در حين كباب شدن پخته و نرم هم بشه،بهتره چند سوراخ با چنگال روي بادمجونها بزنيد
بعد كنار بذاريد تا كمي خنك بشن و بعد زير آب سرد آروم پوستشونو جدا كنيد
براي متبل بادمجون بايد با سير رنده شده(دو حبه) خوب كوبيده بشه ولي شما ميتونيد كلا مراحل رو در مخلوطكن انجام بديد،بعد دو ق آبليموي تازه،سه قاشق اَرده و چهار قاشق ماست يوناني(يا ماست خامه اي) و نمك و فلفل سياه بهش اضافه كنيد بهتره اول سه ق ماست بريزيد و اگر نياز بود(با توجه به غلظت كه خيلي شل نشن) دوباره اضافه كنيد
متبل رو با روغن زيتون،جعفري و معمولا دونه هاي انار تزيين ميكنن و مثل ديپ با سبزيجات و نان سِرو ميكنند

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.