سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

مربای بادمجان قلمی با طعم لیم

مربای بادمجان قلمی با طعم لیمووهل

بادمجان مربایی باید قلمی و کوچک باشه که بدون تخم باشه چون نمیتوان نمک زد که تیزابش خارج بشه آنها را پوست میگیریم و بعد داخل آبجوش چند دقیقه می جوشانیم اما نباید له شوند بعد داخل آب کاملا سرد ریخته تا سردبشن سپس آبکش میکنیم
شهد را در قابلمه آماده کرده و هل و چند برش لیموترش ریخته و بادمجانها را داخل آن میریزیم تا بپزه در آخر دو ق غ آبلیموترش برای اینکه مربا شکرک نزنه رامیریزیم
میتونیم زعفران دم کرده و گردو هم بهش اضافه کنیم که سلیقه ایست برخی با آب گزر یا هویج بنفش و یا آب چغندر میپزند تا رنگی بشن
بعضی ها هم از آب آهک برای ترد کردن بادمجان استفاده میکنند که بادمجان ها پس از پخت بسیار شفاف میشن این مربا رو با پوست و با شکم پر از گردو هم درست میکنند البته برخی هم از دوشاب برای پختن مربای بادمجان استفاده میکنند

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.