مربا بهار نارنجشکوفه های 

مربا بهار نارنج

شکوفه های بهارنارنج رو سه بار بجوشونید،هر بار هفت تا هشت دقیقه بعداز هربار جوشوندن آبکش کنید وبلافاصله توآب سردبریزید(این آب سرد باعث میشه بعدا درحین پخت مربا، شکوفه ها جمع نشه و صاف بمونه) و در هربار جوشوندن،دو ق آبلیمو هم بهش اضافه کنید
بعداز آخرین بار که جوشوندید و در آب سرد ریختید،آبکش کنید و بذارید کاملا سرد بشه حالا،به ازای هر یک کاسه آبگوشت خوری شکوفه،دو کاسه شکر و یک کاسه آب لازم دارید
بهتره اول آب وشکر رو به جوش بیارید و وقتی جوش اومد شکوفه رو داخلش بریزید(چون شکوفه اگر اول ریخته بشه وزیاد بجوشه رنگش تیره میشه)اول شعله زیاد باشه وقتی کمی جوشید کمترش کنید نه خیلی کم
یک ساعتو نیم لازمه تاقوام بیاد 
ده دقیقه قبل خاموش کردن،بیک ق آبلیمو به مربا اضافه کنید روی قابلمه،دم کنی بذارید و حدودا هفت هشت ساعت اجازه بدید بمونه(شعله خاموش)نکته دلیل جمع شدن گلبرگها اینه که بهشون شوک ندادید اون قسمت که بعد از جوشوندن درآب سرد میریزیم خیلی مهمه

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.