مرغ با سس قارچ پنیر سینه مرغ

مرغ با سس قارچ پنیر
سینه مرغ
اسفناج ۲پیمانه
کره ۲۵ گرم
پنیر پارمسان ۱پیمانه
پنیر موزارلا به مقدار لازم
قارچ ۲پیمانه
سیر ۲حبه
خامه ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل

ابتدا سینه مرغ را داخل تابه گذاشته و با نمک و فلفل آغشته می کنیم در کمی روغن سرخ کنید بعد از سرخ شدن از تابه خارج می کنیم کره را داخل همان ظرف ریخته تا اب شود سپس قارچ را اضافه می کنیم می زارم تا اب قارچ جمع بشه سپس سیر را اضافه می کنیم سپس بهش شیر یا اب مرغ اضافه می کنیم بعد خامه و پنیر پارمسان را اضافه می کنیم سپس اسفناج اضافه کنید بزارید سس تا کمی غلیظ بشه سینه مرغ داخلش گذاشته از سس روی سینه بریزد روشم پنیر موزارلا قرار بدید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید (فقط گریل روشن کنید)

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.