مرغ مجلسی مرغ سوخاری زرشک پلو با مرغ
مواد لازم
مرغ دو تکه
پیاز 2عدد
زعفران دم کرده غلیظ ب مقدار لازم«زیاد»
آب لیمو ترش نصف فنجان
کره 50گرم
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذا خوری
آب یک فنجان
نمک،فلفل و زرد چوبه ب میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا مرغ ها را با زعفران، پیاز،نمک،فلفل،زردچوبه،آب لیمو مزه مخلوط میکنیم و 12ساعت درون یخچال استراحت میدهیم تا مزه دار شود
مرغ ها را از مواد خارج کرده و مقداری پودر زعفران«زعفران آسیاب شده»روی تکه های مرغ میپاشیم و درون ظرف پیریکس قرار میدهیم
پیاز ها را از مایعی ک مرغ را با آن مزه دار کردیم جدا کرده و مایع را ب مخلوط رب گوجه وآب اضافه میکنیم و روی مرغ می ریزیم
دو تکه کره را روی مرغ ها میگذاریم و با دمای 180درجه سانی گراد و ب مدت 2ساعت درون فر قرار میدهیم تا بپزد
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر