مرغ پرتقالي مواد لازم مر

مرغ پرتقالي
مواد لازم
مرغ (چند تكه شده) 1 عدد
آب پرتقال 4 پیمانه (640 میلی‌لیتر)
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) 1 قاشق سوپ‌خوری
خلال پرتقال (تلخی گرفته شده) 3 پیمانه (160 گرم)
شکر یک چهارم پیمانه (38 گرم)
زنجبیل 1 قاشق چای‌خوری (3 گرم)
آب لیموترش 2 قاشق سوپ‌خوری (28 میلی‌لیتر)
خلال پسته مقداری برای تزیین
طرز تهیه
1 مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود
2 آب پرتقال را به مرغ اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید زمانی که به جوش آمد حرارت را ملایم کرده و زعفران را اضافه کنید درِ ظرف را بگذارید تا مرغ نیم‌پز شود سپس خلال پرتقال، شکر و زنجبیل را اضافه کنید
3 در اواخر پخت، آب لیموترش را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش بپزد و جا بیفتند سپس در صورت تمايل مقداری خلال پسته و يا جعفري خرد شده روی آن بریزید و سرو کنید

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.