مرغ کنتاکی من تکه های مرغ

مرغ کنتاکی
من تکه های مرغ اول با پیاز واب ونمک وکمی زعفرون وفلفل نیم پز کردم تا بعد از سرخ شدن کامل مغز پخت شده باشه بعد با اونا را با فلفل پابریکا وکمی فلفل سیاه و پودر سیر اغشته کردم وبا آرد آماده بسته بندی گرفته بودم (یک پیمانه آرد آماده و یک پیمانه اب یخ را مخلوط کردم وتکه های مرغ را داخل آن زده ودر روغن داغ سرخ کردم)مرغ ها را سرخ کردم که خیلی عالی وخوش طعم شد ولی بدون اون آرد شما میتونیدمرغها را با آرد معمولی اغشته کنید بعد در تخم مرغی که بانمک حسابی زدید بزنید ودر نهایت در پودر سوخاری پولکی زده ودر روغن داغ سرخ میکنیم

کانالهای دیگر ما حتما ببینید

کانال سفره آرایی

کانال متن و شعر و عاشقی

کانال موزیک و رقص

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.