مسقطی هندوانه اینشاسته ۱

مسقطی هندوانه ای

نشاسته ۱ لیوان
آب ۵ لیوان
گلاب ۱ لیوان
شکر ۱ ۵ لیوان
رنگهای خوراکی

آب سرد ونشاسته راکاملا مخلوط می کنیم تا نشاسته درآب حل شود
بعدگلاب را اضافه می کنیم
ظرف را روی شعله قرارمی دهیم وبه طور مُدوام هم می زنیم تامسقطی غلیظ وکشدارشودو شکر را اضافه می کنیم وهم می زنیم تا شکرکاملا حل شود حالا شعله را کم می کنیم و به مدت نیم ساعت دَم می کنیم
بعد بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی قرمز رنگ می کنیم داخل قالب دلخواهمان می ریزیم تا کمی خودش را بگیرد و ببندد بعد یک لایه مسقطی ساده روی آن میریزیم و باز زمان می دهیم تا ببندد و در آخر بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی سبز رنگ می کنیم و لایه سوم را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا کاملا سفت شود
داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با یک تکان کوچک از قالب جدا می کنیم
اگر برای جدا کردن دسر ها از قالب مشکل دارید، حتما سطح قالب را قبل از استفاده چرب کنید و هنگام جدا کردن دسر برای چند ثانیه قالب را داخل یک ظرف آب ولرم قرار بدهید و بعد در ظرف اصلی برگردانید

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.