سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

میگو طرز تهیه گوشت پا

میگو

طرز تهیه

گوشت پاک شده ی میگو را به مقداری کره ی آب شده و ادویه مخصوص آغشته کرده وبه مدت نیم ساعت استراحت میدیم سپس یک ظرف کوچک را روی شعله گذاشته و یک قالب کره ، ۲قاشق عسل ، نصف فنجان آبلیموی تازه و به میزان لازم جعفری خرد شده را ترکیب می کنیم حالا تابه را گرم کرده هر طرف میگوها رو سه دقیقه تف میدیم و سپس محلول کره ای را بهش اضافه می کنیم

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.