نان فطير زعفرانيتخم مرغ ١

نان فطير زعفراني

تخم مرغ ١عدد
آرد تا جايي كه خمير لطيفي به دست بياد براي من حدود ٤پ شد
زنجبيل١ق غ
زعفران غليظ ٢ق غ
مايه خمير نصف ق غ
شكر ١ ٢پ
شكر ١ق غ
شير ولرم ١پ سر خالي
آب ولرم نصف پ
نمك ١پنس
روغن نصف پ
ابتدا مايه خمير و١ق غ شكر را به آب ولرم افزوده وميزاريم عمل بياد بعد همه ي مواد رو بجز آرد وروغن رو با هم مخلوط ميكنيم بعد مايه خمير عمل اومده رو با مواد مخلوط كرده بعد شروع به اضافه كردن آرد ميكنيم و وقتي خمير لطيف شد روغن رو اضافه كرده و ورز ميديم وبعد ١ساعت ميزاريم استراحت كنه بعد داخل قالب كاغذ روغني انداخته ونان را به هر شكلي كه خواستيم درست ميكنيم و١٥دقيقه ي ديگر استراحت ميديم وفر را با دماي ٢٠٠ درجه روشن ميكنيم وبعد از استراحت دوم داخل فر ميزاريم تا بپزه وبراي رومال خمير هم ١عدد زرده را با دو قاشق روغن زيتون وكمي زعفران استفاده ميكنيم تا خوشرنگ بشه وميتونيم روش كنجد وگردو هم بزاريم البته اينا رو قبل از اينكه داخل فر بره انجام ميديم

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.