نکته طلایی در پخت لازانیا

نکته طلایی در پخت لازانیا

تا حد امکان مواد میانی لازانیا را با کمترین مقدار روغن تهیه کنید همچنین اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، گوشت بدون چربی و یا کم چربی را انتخاب کنید
پیازی که در تهیه مواد میانی لازانیا به کار می رود، بایستی خیلی ریز خرد شود (می توانید پیاز را رنده کنید)
اگر در مواد میانی لازانیا از رب استفاده می کنید، مقدار آن کم باشد همچنین همراه آن چند قاشق آب اضافه کنید
لازانیا را در ظرف نچسب(پیرکس) تهیه کنید کف و دیواره های ظرف بایستی با کره یا روغن چرب شده و با سس بشامل پوشش داده شود
روی هر ورق لازانیا، مقدار نازک و کمی مواد گوشتی یا سبزیجات قرار دهید سپس مقدار کمی پنیر روی هر لایه بریزید

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.