سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

پادیشاه سارماسی مواد لا

پادیشاه سارماسی

مواد لازم
شیر چهار لیوان،شکر ۵ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ،آرد گندم یک لیوان
شکلات تلخ ۸۰ گرم،وانیل یک هشتم ق چ
کره یک ق غ،بیسکویت پتی بور یک بسته
خامه فرم گرفته به میزان لازم

طرز تهیه
توی یه ظرفی آرد و شکر و پودر ماکائو و شیر رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه از روی حرارت برمیداریم شکلات تلخ و وانیل و کره رو اضافه میکنیم کامل هم میزنیم تا یکدست بشه حالا بیسکویت ها رو پودر میکنیم و کف یه ظرف مستطیل شکل پخش میکنیم بعد مایه شکلاتی رو یک لایه روی بیسکویتا میریزیم با کمک لیسک پخش کنید توی یخچال به مدت سه چهار ساعت بذارید تا سفت بشه بعد یه لایه روش خامه فرم گرفته میریزیم وقتی کامل صاف و یکدست روش خامه رو پخش کردیم با چاقو برشهای نواری پهن میزنیم و با کمک لیسک شروع به رول کردن میکنیم اگه نوارها خیلی بلند بود از وسط نصف کنید تا در هر ردیف دو تا رول داشته باشید رولها رو بعد توی ظرف سرو بذارید و تو یخچال بذارید بعد یکی دو ساعت آماده سرو میشه

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.