پاستانه كرابييٓسىمواد لا

پاستانه كرابييٓسى

مواد لازم
كره ٢٥٠ گرم
ارد ٤٥٠ گرم
پودر قند ١٢٠ گرم
وانيل ١ ٢ ق م
نشاسته ٧٥ گرم
روغن مايع ٥٠ گرم

مواد لازم براى تزيين
شكلات تخته اى٢٠٠ گرم
پودر پسته و بادام و نارگيل هر كدام ٥٠ گرم

️طرز تهيه
كره و پودر قند و وانيل را ٥ دقيقه با همزن ميزنيم بعد روغن را ميريزيم و ارد و نشاسته را مخلوط كرده و اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم تا يك خمير منسجم و لطيفى بدست بياد بعد خمير را روى ميز كار گذاشته و از به اندازه يك پرتقال بر داشته و رول ميكنيم تا به صورت لوله اى به قطر ٢ سانت و طول ٣٠ سانت در بياريم بعد با چنگال از يك طرف تا انتها خط مياندازيم و به صورت اوريب به اندازه ٣ تا ٤ سانتى ميبريم و در سينى روى كاغذ ميچينيم و در فر ١٧٠ درجه ٢٠ دقيقه قرار ميدهيم
بعد از پخت از فر خارج كرده و بعد از سرد شدن نصف شيرينى را در شكلات ابكرده و بعد در پودر مغز فرو ميكنيم

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.