پای اسپاگتییک بسته اس

پای اسپاگتی

یک بسته اسپاگتی حدود ۳۰۰ گرمو آبکش کنید سس گوشتی رو به سلیقه خودتون درست کنید تقریبا مثل سس ماکارونی
نصف سس گوشتیو بزارید کنار و بقیشو با اسپاگتی خووووب مخلوط کنید اینارو بزارید کنار ی سس دیگه هم لازم دارید
دو ق غذاخوری ارد سفید و کمی تفت بدید تا بوی خامیش بره با ۵۰ گرم کره تفتش بدید بعد دو لیوان شیر رو ذره ذره اضافه کنید و هم بزنید تا بخورد آرد بره یدفه شیرو نریزین که میبره , سس که غلیظ شد بهش نمک و فلفل اضافه کنید وصد گرم پنیر گودا اضافه کنید
در صورت تمایل میتونید از سبزیهای معطر هم استفاده کنید زیرشو خاموش کنید این سسو داخل اسپاگتی که با سس گوشتی مخلوطش کردید بریزید و هم بزنید حالا همشو بریزید داخل قالب کمربندی حدود ۲۰ سانت وکمی فشرده ش کنید روشو کمی پنیر موزارلا ورقه ای بزارید مقداری از سس گوشتی که کنار گذاشتیمو روی پنیر بریزید و دوباره با پنیر موزارلای رنده شده روی پای رو کاملا بپوشونید
حالا قالبو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بزارید حدود ۲۰ دقیقه فقط کافیه پنیر آب بشه بعد گریلو روشن کنید تا روی پنیر طلایی بشه

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.