پای سیب۱۸۰گرم کره را با۱

پای سیب

۱۸۰گرم کره را با۱ پودر شکر یا پودر قند به مدت حداقل ۵ ۶ دقیقه بزنید تا سبک وکرمی شود ۴تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنید،وانیل و ۱ ۲ شیر و۱ق غ عسل را اضافه کنید و سپس ۱ ۵ آرد و۱ق غ نشاسته و بکینگ پودر را باهم الک کنید در قالب های تک نفره چرب شده یا کپسول گذاشته شده مقداری از مایه کیک را بریزید وسپس یک سیب حلقه شده ودارچین حسابی وسپس کمی دیگر مایه اضافه کنید
در فر گرم شده ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه بگذارید

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.