پنکیک سیب

سیب متوسط ۱عدد
آرد ۲قاشق غذاخوری
شکر ۱قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱عدد
دارچین ۱ ۴قاشق چایخوری
روغن برای چرب کردن تابه
قبل از هر کاری یه چای دارچین دم کنید و تا چایتون دم بکشه بردید سراغ درست کردن پنکیک هاتون
تابه رو بزارید روی حرارت خیلی ملایم تا داغ شه توی این فاصله سیب رو پوست بگیرید و درشت رنده کنید نیازی نیست آب سیب رو بگیرید به سیب رنده شده به ترتیب آرد،شکر ،دارچین و تخم مرغ رو اضافه کنید نیازی به همزن نیست با قاشق هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب بشن بعد کف تابه رو کمی چرب کنید می تونید با قاشق از مواد توی تابه بریزید یا مثل من برای اینکه شکل یکسانی داشته باشن،از کاتر فلزی یا سیلیکونی استفاده کنید کاتر رو کف تابه بزارید از مواد توی کاتر بریزید و سطحش رو یک دست کنید و بعد کاتر رو آروم بردارید و اجازه بدید مثل کوکو یک طرف اون رنگ بگیره بعد پنکیک ها رو برگردونید تا طرف بعدی هم رنگ بگیره
پنکیک ها رو روی دستمال بزارید که اگر کمی چربِ ،چربیش رو پس بده

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.