پودر پاپریکاطرز تهیه

پودر پاپریکا

طرز تهیه
فلفل هارو شسته و بگذارید خشك شد بعد به نوارهاي خيلي خيلي باريك برش زده و تخمه هاي وسطشم جدا كرده سپس تو خونه جلو باد كولر يا پنكه پهن كرده تا خشك شه
دقت كنيد فلفل ها روي هم نيافتن هر كدوم با فاصله كنار هم قرار بگيرن تا كپك نزنه
بعد از ٢ ٣ روز كامل خشك ميشه و ميتونيد آسياب كنيد

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.