پیتزا فوری خونگی.ابتدا ک

پیتزا فوری خونگی

ابتدا کف ظرف یا سینی رو کمی چرب کردم ، بعدش روی نونا سس کچاپ زدم ( البته میتونید خودتون سس درست کنید که قبلا نوشتم دستورشو ) بعد ورقه های ژامبون ( میتونید مرغ پخته یا گریل شده بریزین یا سس گوشت چرخکرده فقط نباید اب داشته باشه کاملا خشک باشه ) ، و بعد قارچها رو پوس بکنید و ورقه کنید روی پنیر بزارین ، قارچ خیس نباشه فقط ، بعدش پنیر پیتزا و بعد فلفل دلمه و زیتون پرکنید و داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه به مدت حدود یک ربع و درنهایت پنج دقیقه حرارت بالا حالا دمای فرها متفاوته اگر دیدین هنوز نونا شل هست کمی بهش زمان بیشتری بدین برشته بشه اما نه اینکه خشک بشه
نون تست حتما تازه باشه

اضافه کردن نظر

آخرین دیدگاه‌ها

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.