پیچاق قیمه(اردبیل) مواد اصل

پیچاق قیمه(اردبیل)
مواد اصلی
گوشت راسته گوسفند ۵۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
خلال بادام۱ ۴ پیمانه
زعفران آب کرده۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ۶ عدد
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا گوشت را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت میدهیم و به همراه ۱عدد پیاز و مقداری آب به مدت یك ساعت آب‌پز میكنیم سپس بقیه پیازها را خرد كرده و در كره داغ سرخ كرده و ۱سوم آن را برمیداریم و گوشت پخته شده را در پیاز داغ و كره تفت داده و به آن نمك، زردچوبه و فلفل سیاه می‌افزاییم
خلال بادام و زعفران را نیز اضافه كرده و حدود ۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا غذا بپزد
در انتها بقیه پیازداغ را اضافه كرده و منتظر می‌مانیم تا آب غذا كم شود
سپس برای هر نفر یك عدد تخم‌مرغ به صورت نیمرو، روی گوشت اضافه می‌كنیم

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.