چیکن برگربهتره برای برای

چیکن برگر

بهتره برای برای این برگر از مخلوط ران و سینه استفاده کنید که چربتر باشه سینه ی تنها برگر رو خشک می کنه
۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ کرده را همراه با یک عدد پیاز متوسط رنده شده و آبگرفته و ادویه جات شامل نمک فلفل سیاه، پایریکا یا فلفل قرمز ،پودر سیر یا سیر تازه خرد شده و کمی روغن (بهتره جامد باشه )خوب ورز دهید
به اندازه های مساوی تقسیم کنید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید بعد در تابه سرخ کنید نیازی به روغن نیست چون داخلش روغن زدیم تا برگرهامون خشک نشود

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.