چیکن وینگز

چیکن وینگز

بال مرغ سرکه بالزامیک شکر قهوه ای سس کچاپ نمک و فلفل و زنجبیل روغن کنجد

ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید داخل سینی فر بچینید حدود 20 دققه بمونه تا بپزه می تونید گریل هم روشن کنید تا روشم برشته بشه درون ظرفی سرکه را بزارید بجوشه بهش شکر قهوه ای رو اضافه کنید زنبیل و نمک وفلفل بریزد بعد سس گوجه در آخر روغن اضافه کنید بزارید سس غلیظ بشه بعد بال ها رو از فر در بیارید با سس مخلوط کنید یکم روش کنجد بپاشید

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.