ژله فالوده با طعم انگور

ژله فالوده با طعم انگور

مواد لازم
ژله انگور برای قالب بزرگ ۴ تا بسته
فالوده شیرازی 500 گرم (فالوده آماده یا رشته فالوده خشک )

طرز تهیه چهار بسته ژله رو با ۶ لیوان اب جوش مخلوط کنید وخوب هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و ذرات ژله داخلش مشخص نباشه
این رو کنار بذارید تا یکم خنک بشه
رشته های فالوده رو از آبش جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید ( دقت کنید نباید داخل فالوده تون آبلیمو باشه )
اگر رشته فالوده خشک دارید با اب و شکر پنج دقیقه بجوشونید تا نرم بشه و بعد به ژله اضافه کنید
این مواد رو داخل قالب بریزید و قالب رو داخل یخچال قرار بدید تا ۶ ساعت
نکته اگه بعد از مخلوط کردن هنوز ذرات ژله داخلش دیده میشه ظرفتون رو برای مدت کمی داخل ماکروفر یا روی بخار کتری قرار بدید تا ذرات ژله به خوبی حل بشه

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.