کالباس گوشت خانگیمواد لا

کالباس گوشت خانگی

مواد لازم

آرد 3 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
زرده تخم مرغ 3 عدد
سینه مرغ حدودا یک کیلو
سیر 4 حبه
روغن مایع 2 قاشق مربا خوری
دارچین 5 1 قاشق مربا خوری

موادی که به طعم بهتر آن کمک می کند

️هل نیم قاشق مربا خوری
️زنجبیل قاشق مرباخوری
️جوز هندی اندازه 2 عدس
️میخک اندازه یک عدس

طرز تهیه

تمامی گوشت مرغ و سیر چرخ شده را با آرد ترکیب کرده و آرام آرام روغن را اضافه و خوب ورز دهید سپس تمامی چاشنی ها را مطابق با طبع و ذائقه خود به آن اضافه و باز خوب ورز می دهیم تا کاملا ترکیب شود
سپس آن را داخل سلفون قرار داده و دو سر آن را محکم می پیچیم و حدود 40 الی 50 دقیقه آن را در آب جوش وارد می کنیم
بعد آن را خارج کرده و می گذاریم خنک شود و بعد آن را در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود و آماده برش گردد

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.