سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

کباب تابه ای یا کباب لقمه

کباب تابه ای یا کباب لقمه

برای این کباب خوشمزه ، چهارصد گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد تخم مرغ ، دو قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده ، نمک ، فلفل ، پودر سماق ، یک چهارم لیوان شیر و سه قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری مخلوط کردم و با حرارت بالا سرخ کردم لازم نیست مغز پخت بشن
توی یک تابه دیگه ، یک قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان آب ، نمک ، پودر سماق مخلوط کردم و کباب ها رو توی سس چیدم ، با حرارت ملایم و در بسته ، ده دقیقه پختم تا مغز پخت شد

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.