کره خانگی️من سرشیر هایی

کره خانگی

️من سرشیر هایی که از روی شیر میگیرم وزیاد هست رو میزارم تو ظرف دربسته تو یخچال تا ۴۸ ساعت بمونه وکاملا سفت بشه بعد با همزن برقی با دور کند اول نزدیک ۵ دقیقه میزنم وبعد با دورتند حدودا ۲۰ دقیقه میزنم

️بعد از اینکه کاملا یکدست شد با قاشق مرتب اینطرف و اونطرفش میکنم تا اون آبی که داخل سرشیر هست جدا بشه بعد کل سرشیر رو تو پارچه نازک میریزم وتو یه الک میزارم پارچه رو میبندم ومرتب ورز میدم تا آب کاملا جدا بشه وکره بمونه میتونید همون جور گرد کنید وبزارین فریزر وموقع استفاده بیارین بیرون واستفاده کنید

️ولی من کمی روی سماور یا به روش بنماری حرارت دادم تا شل بشه وداخل قالب ها ریختم و۲۴ ساعت گذاشتم داخل فریزر تا سفت بشه فقط حتما باید داخل فریزر نگه داری بشه وموقع مصرف بیرون بیارین و از اون استفاده کنید من بجای روغن روی برنج همیشه از این استفاده میکنم خیلی خوش عطر خوشمزه میشه

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.