کرپ ژامبون یا رول کرپ تخم

کرپ ژامبون یا رول کرپ
تخم مرغ یک عدد
آرد یک لیوان
شیر دو لیوان
شکر یک ق چ
نمک یک ق چ
مرغ پخته یا ژامبون و پنیر ورقه ای گودا
همه مواد کرپ رو مخلوط کنید ماهیتابه رو روی حرارت بذارید تا داغ بشه کمی چرب کنید از مواد کرپ یک ملاقه بردارید داخل تابه بریزید و ماهیتابه رو بچرخونید تا همه جای تابه پر شه وقتی طلایی شد برگردونید تا سمت دیگه هم سرخ شه بعد که خنک شد ، روش ژامبون و پنیر گودا بذارید و رول کنید و به فاصله یک بند انگشت برش بزنید

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.