سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

کوکی

آرد ۳۵۰گرم مارگارین و یا کره 250گرم پودر قند125گرم 2زرده تخم مرغوانیل1 8ق چ

مارگارین و پودرقند را مخلوط کرده و تا اندازه ای بزنین که کاملا روشن بشه و حجم بگیره
زردها و وانیل رو هم اضافه کنین و مجددا باهمزن بزنین آرد را آرام آرام‌ اضافه کرده و ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد(زیاد ورز ندین چون خمیر به روغن میوفته و کوکی در انتها خشک میشه)
خمیررو نیم ساعت در یخچال استراحت داده و بعد بین کاغذروغنی پهن کرده و کاتر بزنین وداخل سینی فرکه کاغذ انداختین بچینین و داخل فراز قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدین تا زیر کوکی خیلیییی کم طلایی شود

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.