سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

کیک خرمایی مواد اصلی خ

کیک خرمایی

مواد اصلی
خرما۳۰ عدد
آرد۲ پیمانه
شکر۳ ۴ پیمانه
روغن مایع۳ ۴ پیمانه
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
گردو خردشده۱ ۲ پیمانه
آب جوش۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
وانیل‏۱ ۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه
ابتدا پوست و هسته خرما ها را گرفته، با آب جوش مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد سپس اجازه میدهیم خنک شود
تخم مرغ، شکر، دارچین و وانیل را با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار شود سپس روغن را افزوده و کمی دیگر هم میزنیم
خرما و گردو را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم، در آخر آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا مایه یکدست شود
مایه کیک را داخل قالب مناسب ریخته در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم تا بپزد

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.