سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

کیک هویج اول از همه فر رو

کیک هویج

اول از همه فر رو روشن کردم تا گرم بشه ۵عدد تخم مرغ رو با همزن زدم تا کرم رنگ بشه و۱ ۵لیوان شکر رو کم کم اضافه کردم وبا همزن زدم بعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه کردم وکمی وانیل رو اضافه کرده وهمزن رو کنار گذاشتم و
در ظرف دیگه ۲ لیوان (دسته دار فرانسه) و۲ قاشق غذا خوری ارد ویک قاشق مرباخوری دارچین ویک قاشق غذاخوری پکینگ پودر رو الک کردم و در دوسه مرحله به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی مخلوط کردم و۴ عدد هویج متوسط رو رنده ریز کردم وبه مایه کیک اضافه کردم ونصف لیوان گردوی خرد شده هم اضافه کردم وتو قالب چرب شده ریختم وتو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ۵۰ دقیقه گذاشتم تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد پخته بشه وروش طلایی بشه وبعد سرد شدن از قالب خارج کردم

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.