کیک یزدی مواد لازم آرد

کیک یزدی
مواد لازم
آرد 300 گرم
شکر 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 175 گرم
ماست 150 گرم
بیکینگ پودر 1 5ق چ‌
هل 1 ق چ
نمک میوه 1 2 ق چ (جايگزين ندارد)
طرز تهیه
شکر و تخم مرغ را با همزن حدود 3 تا 4 دقیقه بزنید سپس روغن مایع را اضافه کرده 1 دقیقه همزده و بعد ماستی که به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و در نهایت آرد، بکینگ پودر، نمک میوه و هل را که با هم مخلوط کرده به مواد تخم مرغ بیفزائید همزده تا حد مخلوط شدن مواد درصورتیکه بخواهید کیک شما تیره شود 1 ق س عسل بمواد قبل از آرد اضافه کنید فر را با حرارت 220 درجه گرم کرده داخل قالبهای کیک یزدی کپسول قرار داده 2 3 از قالب را مواد پر کرده و در فر 220 درجه به مدت 15 تا 18 دقیقه قرار دهید تا کیکها پخته و روی آن طلایی شود روي كيك با چاقو به علاوه ايجاد كنيد تا گنبدي شكل بشن پس از پخت میتونیم کمی روی آنرا شهد مالیده و پودر پسته يا كنجد پاشیده سینی فر را در طبقه بالا فر قرار دهید این رسپی حدود 23 تا 25 عدد کیک میدهد

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.