گراتین سیب زمینی . سیب زمین

گراتین سیب زمینی

سیب زمینی هارو به صورت چیپسی برش میزنیم و تو ظرف نچسب یا پیرکس به اینصورت میچینیم کف ظرف و کمی چرب میکنیم و بعد یکی دو ردیف سیب زمینی میچینیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و کره رو به ورقه های نازک برش میزنیم چند برش میچینیم روی سیب زمینی ها و کمی
پنیر پیتزا میریزیم روش و دوباره یه ردیف سیب زمینی و کره و پنیر و ادامه میدیم تا مواد تموم بشه و ظرف پر بشه و در آخر یک لیوان شیر میریزم روی مواد میذاریم کف فر با دمای 175 درجه ی سانتی گراد و بدون فویل تا زمانیکه روی گراتین طلایی بشه تقریبا پنجاه دقیقه زمان میبره

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.