گوشت قلقلی با کته زعفرونی ا

گوشت قلقلی با کته زعفرونی
ابتدا سینه مرغ رو چرخ کرده بهش پیاز و فلفل دلمه رنده شده همراه با ادویه ها نمک و فلفل و پودر سیر و زعفرون و آرد سوخاری(که من از نون باگت درست میکنم) اضافه کرده ورز داده بعد کمی استراحت توی دست قلقلی کرده تو روغن سرخ میکنیم آخر سر هم زعفرون دم کرده اضافه کرده تا بخورد قلقلیا بره تامام

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.