پیراشکی تره
طرز تهیه مواد میانی
پیاز نگینی را تفت میدیم تا زمانی که نرم بشه سپس میذاریم کنار تا سرد بشه
تره رو ریز ریز خرد کرده و به پیازها اضافه میکنیم مقدار تره باید بیشتر از مقدار پیازها باشه و بعد از اون پنیر پیتزای آب شده رو اضافه میکنیم
پنیر پیتزا دو بسته کوچک به اضافه دو الی سه قاشق پنیر شور
حالا خمیر رو درست میکنیم مواد رو داخلش میریزیم و داخل فر قرار میدیم اول از پایین بعد از بالا به اندازه ای که خمیر طلایی میشه و سپس نوش جان کنید
طرز تهیه خمیر
یه قاشق و نصفی خمیر مایه
یک فنجان شیر خشک
نصف فنجان شکر
یک فنجان روغن
دو فنجان آرد
یک لیوان آب
مقداری نمک
طرز تهیه
همه مواد رو مخلوط میکنیم سپی آرد رو بتدریج اضافه میکنیم و بمدت هفت دقیقه هم میزنیم و بعد بمدت نیم ساعت کنار میزاریم تا تخمیر بشه
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر